17 травня − старт навчальної програми «Управління у сфері охорони здоров’я»

|
|
17 травня − старт навчальної програми «Управління у сфері охорони здоров’я»
Управління у сфері охорони здоров’я

Школа публічного управління УКУ  оголошує набір на 4-х модульну навчальну сeртифікатну програму «Управління у сфері охорони здоров’я».

Навчальна програма орієнтована на осіб, залучених до управління медичними закладами, галуззю охорони здоров’я, управлінців, які готові втілювати проекти реформування та удосконалення медичної реформи.

Вона розроблена за участі Українського центру охорони здоров’я та Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти»  для  менеджменту закладів охорони здоров`я з урахуванням потреб реформування сфери ОЗ та  має практичне спрямування.

У фокусі програми: політика та екосистема сфери охорони здоров’я; медичне право; фінансові інструменти та управлінські інновації; приватно-публічне партнерство та взаємодія зі стейкхолдерами; комунікації у сфері охорони здоров’я, управління змінами та лідерство в системі охорони здоров‘я, управління персоналом.

На програмі викладатимуть відомі експерти-практики:

  • Павло Ковтонюк, співзасновник Українського центру охорони здоров’я (UHC), заступник міністра охорони здоров’я у 2016−2019 роках;
  • Матвій Хрєнов, радник міністра охорони здоров’я (2018-2019 рр), співзасновник Українського центру охорони здоров’я (UHC);
  • Мар’яна Возниця, медичний експерт та консультант з понад 20 річним досвідом практичної роботи, директор Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ (2016-2019), директор Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ (2019-2022);
  • Олена Радь, PhD, адвокат, спеціаліст у сфері трудового та господарського права. Засновниця адвокатського об’єднання «ІМУНІТЕТ», яке спеціалізується на юридичному супроводі медичної практики;
  • Дмитро Сіманський, експерт з комунікацій, політтехнолог;
  • Павло Худ, заступник декана факультету суспільних наук Українського католицького університету. Викладач УКУ і Центру лідерства та комунікацій.

Старт програми: 17 травня 2023 р.

Тривалість навчання: 4 модулі по 4 дні (17-20 травня,14-17 червня, 6-9 вересня,18-21 жовтня).

Формат навчання: змішаний (офлайн та онлайн).

Адреса: Львів, вул. Стрийська 29, Центр Шептицького, УКУ.

Вартість навчання на усьому курсі становить 18000 грн.

Можливе навчання за окремими модулями та/чи дисциплінами. Вартість навчання за один навчальний модуль – 5000 грн, за однією обраною дисципліною – 3500 грн.

Передбачено гнучку систему знижок для: ВПО-медиків, учасників від однієї організації (3-х і більше), випускників навчальних програм Школи публічного управління УКУ.

Реєстрація на програму: https://bit.ly/380kh5t

Контактні особи:

Уляна Гошко, ohoshko@ucu.edu.ua, +38 096 561 78 66

Мирослава Чех, miroslava@ucu.edu.ua, +38 097 900 03 43